21.02 Salı ADANA (Özgür Şölen) – 2 Banko

  • 21 Şubat 2017
  • 772 kez görüntülendi.

1.Ayak:Koşudaki favorim BEKMEZCİNİN OĞLU‘dur.Safkan yaklaşık 5 aylık bir aranın ardından katıldığı kum pist yarışına 3 boy gecikmeli olarak başladı.Buna rağmen virajdan sonra düzgün aksiyonlarıyla beğenimi kazanan safkan son 400’den sonra bariz bir şekilde nefessizlikten etkilenip tabela dışında kaldı.Edindiği yarış nefesi ve uzayan mesafe gibi avantajlarıyla uygun gurupta favorimdir.Sürekli iyi koşsalarda bir türlü kazanamayan MALTA ŞAHİNİ ve KUSURSUZ uzayan mesafenin avantajlarına olmasıyla favorime ciddi rakip olabilecek isimlerdir.Ufak ve ekonomik kuponlar bu koşuyu bu üç atla geçebilirler.Yine de maıdenden çıkmakta sıkıntı yaşayan arap safkanlarının mücadelesi olduğu için geniş oynayanlarca bu koşunun kapatılması taraftarıyım.

 

2.Ayak:Çok sayıda kaçak atın bulunduğu bu koşuda sizlere önereceğim banko isim cazip konumdaki ARASHAN olacaktır.Bu safkan son iki yarışına gözlük ve dilbağı aksesuarlarıyla ağır sıkletlerle katıldı.Yine de çok kötü koşmayan isim bu iki startından önceki yarışında ise yalnızca dilbağı aksesuarıyla yarıştı ve kendisinden 6 kilo fazla sıkletle start aldığı Adalı Halil isimli safkanı geride bırakmayı başardı.O yarışında takibime takılan isim bugün gözlüğü tekrar çıkarıyor ve yalnızca dili bağlı bir şekilde mücadele verecek.Mesafenin kısalması da kesinlikle bu safkanın lehine diyebilirim.Kısa ve orta mesafelerde daha iyi koştuğunu düşündüğüm isim uygun sıkletiyle bence bu rakipleri geride bırakacaktır.Bankom..

 

3.Ayak:Süratli gitmeye aday koşuda en iyi anlaştığı pilotuyla EYOTA sonlarda yapacağı etkili ataklarla yarışı kazanabilir.Favorimdir.Kalite safkan MISS MELODY önlerde nefesini iyi ayarlayabilirse en ciddi rakibi konumunda.Bir diğer kalite isim MASTAR KIZI ve uygun sıkletli GUILTY PLEASURE ufak ve ekonomik kuponlara önereceğim son isimlerdir.Daha geniş oynayanlar ara vermiş olsa da değişik yarışlar koşabilen DESTINO‘ya bir çarpı atabilirler.

 

4.Ayak:Günün en önemli mücadelesinde sizlere önereceğim sağlam bankom OĞLUM BERATIM olacaktır.Bu safkanın ilk yarışlarından beri uzun mesafelere çıkmasını bekliyordum.Baba Daı Jın’den tam bir uzuncu olan safkan aynı zamanda anne hattından da zır uzuncu.Annesi Sly ülkemizde uzun mesafede enternasyonel yarış kazanmış Senex isimli safkanla anneden kardeş.Uzayan mesafelerde çok daha farklı koşacak isim bence bu guruba geçilmeyecek ve hedefini Gazi Koşusu olarak belirleyecektir.Bankom..

 

5.Ayak:Son yarışında binicisi tarafından kantarmada boğulduğu için kesin kazanacağı yarıştan üçüncü ayrılan LOKOMOTİF tartışmasız favorimdir.Hatta bu ayaktan riske girmek isteyenler banko bile değerlendirebilirler.Son yarışını kazandıktan sonra formunu devam ettiren İMPARATOR ve her ne kadar uzun mesafelerde eksik koştuğunu düşünsem de bugün yarışın yavaş gitmesi durumunda mesafeyi kısaltıp söz sahibi olabilecek DAŞTANBEY en sıkı rakibi konumundaki isimlerdir.Daha geniş oynayanlar şanslı sıralamamdan faydalanabilirler.

 

6.Ayak:Bence günün en zor yarışı.Bu koşu için yorum yapmıyorum.Bol ata şans tanımanızı öneriyorum.

 

ALTILI GANYAN KURGUM

1.AYAK:3-9-8 / HEPSİ

2.AYAK:11 ARASHAN

3.AYAK:2-3-1-8 / 6

4.AYAK:6 OĞLUM BERATIM

5.AYAK:6-1-2 / 5-8-7

6.AYAK:15-6-14-3-2-5 / 8-7-10-11

 

 

YEDİLİ GANYAN KURGUM

1.AYAK:4-1

2.AYAK:3-9-8

3.AYAK:11 ARASHAN

4.AYAK:2-3-1-8

5.AYAK:6 OĞLUM BERATIM

6.AYAK:6-1-2 / 5-8-7

7.AYAK:15-6-14-3-2-5 / 8-7-10-11

 

Herkese bol şanslar dilerim.

Zeki Arslan

Yazarın şu ana kadar yazmış olduğu 1121 altılı tahmini bulunuyor.

Kimler Neler Demiş?

Bu tahmine yorum yapmak ister misin?

  Subscribe  
Haberdâr Ol :